Top
Phpuniverset logo
 
930 banner

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Sv: ip

Sv: ip


 

Sv: ip

Morten Jørgensen  

jeg vil godt ha sårn at man f.eks ved en form. sender sin ip adresse med uden man ved det


Dato : 11.06.2005, 11:17

Visninger : 715

Points : 0

 

til en mail adresse eller en database

Dato : 03.06.2005, 18:23

Kommentar af : Emil  

 

til en mail adresse eller en database

Dato : 03.06.2005, 18:24

Kommentar af : Emil  

 

Når du henter data fra formen, kan du finde ip-adressen på brugeren ved at bruge
$_SERVER[ "REMOTE_ADDR" ].



Dato : 03.06.2005, 23:22

Svar af : Stenbryggen  

 

kan du lave en form hvor der skal være felterne


brugernavn
password
mail

accepter regler.......

ok



altså når jeg modtar en mail f.eks skal der f.eks stå....

brugernavn (22.107.53.88)
password
email



Dato : 04.06.2005, 09:33

Kommentar af : Emil  

 

Burde ikke være så svært du skal bare lave så den smider brugerens ip ind i din
database men en input og lave den til hidden... Og så når man sender dem mail laver du
bare en <? echo $ip ?> hvis du da har diffineret den


Dato : 10.06.2005, 10:26

Kommentar af : Morten Jørgensen  

 

Har aldrig fattet idéen bag ved <? echo $ip ?> i en input type=hidden ? Hvis du har
defineret $ip (eller hvad du nu vil kalde den) til $_SERVER["REMOTE_ADDR"] altså $ip =
$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; så smider du den da direkte i din sql insert? Eller hvis du vil
bruge den i din mail bool ((bool mail(string to, string subject, string message [, string
additional_headers [, string additional_parameters]])
send mail) Så fik vi også den på plads.) Sætter du jo bare $ip ned sammen med
$username $password osv. 

Jeg har dig mistænkt for at ville lave en brugeroprettelse manuelt? Hvis ja, hvorfor ikke
lave den automatisk?


Dato : 10.06.2005, 23:36

Kommentar af : Sebastian  

 

<? if($opret) {    

$bruger $_REQUEST["bruger"];

    
$password $_REQUEST["password"];

    
$ip $_REQUEST["ip"];

mysql_query("INSERT INTO bruger (id, bruger, pass, ip)" .
"VALUES('','$bruger',password('$password'),'$ip')") or die(mysql_error());
echo 
"<meta http-equiv=Refresh content=1;url=../index.php>";

}
?>


<h1>Opret dig som bruger</h1>
<input name="ip" type="hidden" value="<? echo $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; ?>">

Bruger*<br>

<input type="text" name="bruger"><br>
Password*<br>

<input type="password" name="password"><br>
Password igen*<br>


<input type="submit" name="opret" value=" Opret " class="input" style="font-size: 10px;
font-weight: bold; cursor: hand;">

</form>


Jeg er ikke sikker på om den virker da jeg ikke har teste den men jeg mener nok den skal
se sådanne ud ;) Og så derfra laver du en der sender en mail :D


Dato : 11.06.2005, 11:17

Kommentar af : Morten Jørgensen  

 

kan du ik lig gi kig sql'en morten?


Dato : 15.06.2005, 15:24

Kommentar af : Emil  

 

Hvad er ideen ved password('$password') Det var da en underlige value. Emil hvis du har
fået en fejl msg (og har oprettet de rækker i tabellen bruger, som Morten bruger)så
smid den herinde. Jeg ville mene at det kan skyldes at SQL queryen skal se sådan her ud:
mysql_query("INSERT INTO bruger (id, bruger, pass, ip)
VALUES('','$bruger','$password','$ip')") or die(mysql_error()); men smid fejl msgen ;)


Dato : 15.06.2005, 15:33

Kommentar af : Sebastian  

 

det var ik det jeg mente.....nu er jeg jo ik verdens mester til det der med sql....jeg
mente om tablerne skulle vør varchar eller hvad de skulle være


Dato : 15.06.2005, 15:39

Kommentar af : Emil  

 

orh :)
CREATE TABLE `bruger` (
`id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`bruger` VARCHAR( 80 ) NOT NULL ,
`pass` VARCHAR( 80 ) NOT NULL ,
`ip` INT NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `id` ) ,
UNIQUE (
`bruger` 
)
);


Dato : 15.06.2005, 15:50

Kommentar af : Sebastian  

 

CREATE TABLE `bruger` (
`id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`bruger` VARCHAR( 80 ) NOT NULL ,
`pass` VARCHAR( 80 ) NOT NULL ,
`ip` VARCHAR( 200 ) NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `id` ) ,
UNIQUE (
`bruger` 
)
);

Undskyld! 


Dato : 15.06.2005, 15:52

Kommentar af : Sebastian  

 

hvordan udbygger man med en mail fuktion
?


Dato : 15.06.2005, 16:00

Kommentar af : Emil  

 

kan ik helt finde ud at det......når jeg trykker på opret knappen så sker der
intet....der kommer ingen datare ind til mysql databasen


Dato : 15.06.2005, 16:04

Kommentar af : Emil  

 

kan ik helt finde ud at det......når jeg trykker på opret knappen så sker der
intet....der kommer ingen datare ind til mysql databasen


Dato : 15.06.2005, 16:05

Kommentar af : Emil  

 

$subject = "Velkommen som bruger på...."; 
$message = "Velkommen til (siden) vi håber at du.... 

Du kan logge ind med følgende oplysninger:
Brugernavn: $brugernavn
Password: $password

Håber du får en god tid på herinde!

Forsat god dag! 
The crew at ?
";
mail(din-mail-adresse-her, $subject, $message);
Ville jeg bestemt mene ville virke.


Dato : 15.06.2005, 16:06

Kommentar af : Sebastian  

 

Prøv at giv mig din kode sådan som den ser ud nu?

Dato : 15.06.2005, 16:07

Kommentar af : Sebastian  

 

det er den samme som morten skrev


Dato : 15.06.2005, 16:10

Kommentar af : Emil  

 

Hm, morten har fat i noget, men alligevel ville jeg ikke sige hans kode er fantastisk. For
eksempel der hvor den skal indsætte de date i din database skal aktiveres ved at $opret
bliver brugt. Opret skal altså forkomme før den indsætter en skid. Der er intet i
Mortens kode der definere $opret dvs. $opret eksisterer ikke og der sker ikke noget.
Definer den før IF'en ;) 


Dato : 15.06.2005, 16:15

Kommentar af : Sebastian  

 

det skal sårn at jeg og brugeren får en mail

min mail skal der f.eks stå:

brugernavnet

ip adressen

password

email...

i brugerens mail skal der f.eks stå:

hej "brugernavn"

og velkommen på siden

du kan logge på med følgene oplysninger:

"brugernavn"

"password"


Dato : 15.06.2005, 16:15

Kommentar af : Emil  

 

hvis det er lettere kan du bare gør sårn at der kun bliver sendt de 2 mails...så der
ingen sql database er


Dato : 15.06.2005, 16:17

Kommentar af : Emil  

 

i så fald skal du have endnu et felt hvor du skaffer brugerens email? Derudover kan du
erstatte din email adresse med variablen $adresse eller wtf du definere den som, anden
gang.

Tror jeg bare skrev et eller andet tekst på den mail, du kan skrive ipen til dig selv i
$message for eksempel under password kan du skrive ip: $ip. 

Evt se på www.php.net under mail ;) 


Dato : 15.06.2005, 16:19

Kommentar af : Sebastian  

 

nu fatter jeg ingen ting


Dato : 15.06.2005, 16:20

Kommentar af : Emil  

 

Emil, har du msn/icq/irc, så fanger jeg dig der, tror det er nemmere ;)

Dato : 15.06.2005, 16:20

Kommentar af : Sebastian  

 

msn

Dato : 15.06.2005, 16:21

Kommentar af : Emil  

 

Smukt, kan jeg så få din msn adresse?

Dato : 15.06.2005, 16:22

Kommentar af : Sebastian  

 

supermilos@hotmail.com


Dato : 15.06.2005, 16:23

Kommentar af : Emil  

 

LOL min koder virker helt fint Sebastian Nellemann :-) Jeg har brugt Php 5 og det virker
helt fint jeg har tjekket kode og har en ven der har arbejdet med PHP i langtid og
udvikler mange sider til at læse mine koder og han sagde min kode var enkel og virkede
helt fin ;) Så ikke rende og spille klog.. :) Hehe


Dato : 15.06.2005, 22:46

Kommentar af : Morten Jørgensen  

 

Tjaaaa, derfor må man vel godt undre sig over din sql insert? Jeg tror vist der ligger
php 4 eller måske en lidt ældre version på min server. Det er sgu ikke godt at vide ;)
Når det er min egen server, og det virker som det skal, er jeg for doven til at
opdaterer. Når det er andres, er jeg på arbejde, også bliver der opdateret konstant.
Måske holder jeg af at lege med 34 mbit connections etc. ;)

Jeg burde have testet din kode før jeg gjorde meget andet. Sry mate (hey nu snakker jeg
igen om en kode som jeg kun lige har kigget på. Grr, hvorfor er jeg så doven? Nå jo det
er jo damen der trækker i mig.)

Nå folkes der er en dejlig pige der har givet mig ordre til at spise morgenmad med hende
NU.  Som om jeg havde andet at lave. Nå anyway. Jeg er hoppet. 

Emil, lur din mailboks i aften.


Dato : 16.06.2005, 08:31

Kommentar af : Sebastian  

 

hehe det er skam helt i orden Sebastian Nellemann ;) Det er flot af dig at sige undskyld
;)


Dato : 16.06.2005, 08:56

Kommentar af : Morten Jørgensen  

 

Alt i alt var det da et smukt script jeg sendte til dig? :)

Dato : 19.06.2005, 22:03

Godkendt svar af : Sebastian  




Login for at skrive et indlg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund