Top
Phpuniverset logo
 
930 banner

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Kolonne udregning

Kolonne udregning


 

Kolonne udregning

Robert Thomsen  

Hej Allesammen. (her kommer endnu en nybegynder som har brug for hjælp)

Jeg har lige brug for lidt hjælp. Jeg har et billede galleri hvor de enkelte gallerier er
oprettet i en database, men billederne er ikke. (mappe baseret)
Jeg har i databasen oprettet en kollonne som hedder 'antal' som henviser til antallet af
billeder i galleriet (den specifikke mappe).
Jeg ville gerne lave en udregning på det samlede antal billeder i alle gallerierne. Men
hvordan?
Jeg har forsøgt alverdens ting, men lige lidt har det hjulpet.

Hvis i ikke forstod overtstående så er kan i se det her:
http://gallery.engholmbadminton.dk



Dato : 30.08.2005, 19:31

Visninger : 1833

Points : 80

 

hvad mener du med kolonne "antal" ?

Dato : 30.08.2005, 20:05

Kommentar af : t n.  

 

At der refereres til antallet af billeder fx. 70 i en mappe.Tabellen ser ud som
følgende:
(kolonner går nedaf) (rækker går på tværs)

| ID | navn | overskrift | antal | status |
---+----+---------+----+------|
| 1  | bla   | bla            | 70    | 1         |
---+----+---------+----+------|
| 2  | bla   | bla            | 103  | 1         |
---+----+---------+----+------|
| 3  | bla   | bla            | 88    | 1         |
---+----+---------+----+------|

Jeg vil finde en måde at regne mig frem til er: (udfra eksempel)
70 + 103 + 88 = 261

Jeg skal have lavet et script som regner sig frem til de 261.... :)


Dato : 30.08.2005, 21:47

Kommentar af : Robert Thomsen  

 

At der refereres til antallet af billeder fx. 70 i en mappe.Tabellen ser ud som
følgende:
(kolonner går nedaf) (rækker går på tværs)

| ID | navn | overskrift | antal | status |
---+----+---------+----+------|
| 1  | bla   | bla            | 70    | 1         |
---+----+---------+----+------|
| 2  | bla   | bla            | 103  | 1         |
---+----+---------+----+------|
| 3  | bla   | bla            | 88    | 1         |
---+----+---------+----+------|

Jeg vil finde en måde at regne mig frem til er: (udfra eksempel)
70 + 103 + 88 = 261

Jeg skal have lavet et script som regner sig frem til de 261.... :)


Dato : 30.08.2005, 21:48

Kommentar af : Robert Thomsen  

 

At der refereres til antallet af billeder fx. 70 i en mappe.Tabellen ser ud som
følgende:
(kolonner går nedaf) (rækker går på tværs)

| ID | navn | overskrift | antal | status |
---+----+---------+----+------|
| 1  | bla   | bla            | 70    | 1         |
---+----+---------+----+------|
| 2  | bla   | bla            | 103  | 1         |
---+----+---------+----+------|
| 3  | bla   | bla            | 88    | 1         |
---+----+---------+----+------|

Jeg vil finde en måde at regne mig frem til er: (udfra eksempel)
70 + 103 + 88 = 261

Jeg skal have lavet et script som regner sig frem til de 261.... :)


Dato : 30.08.2005, 21:49

Kommentar af : Robert Thomsen  




Login for at skrive et indlg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund