Top
Phpuniverset logo
 
930 banner

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Resize ved upload

Resize ved upload


 

Resize ved upload

Tomo  

Jeg har et galleri i mit community, og når man uploade et billede
skal det originale billede gemmes i images/galleri og en thumb på
max 100 i brede og højde gemmes i images/galleri/thumb.

Jeg kan få det til at virke hvor den gemmer det originale
billede, men ikke det jeg prøver at resize.

Her er min kode:


if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST")
{

$connt = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE brugernavn =
'$_SESSION[brugernavn]'") or die (mysql_error());
$rst = mysql_fetch_array($connt);

$cnnt = mysql_query("SELECT * FROM galleri WHERE user_id =
'$rst[id]'");
$rnn = mysql_fetch_array($cnnt);

if ($_FILES["picture"])
{

mysql_query("INSERT INTO galleri (user_id, kategori, overskrift,
date, besked, vis)
values ('".$rst["id"]."',
'".$_POST["kategori"]."',
'".htmlspecialchars($_POST["overskrift"])."',
'".date("Y-m-j H:i:s")."',
'".htmlspecialchars($_POST["besked"])."',
'".$_POST["vis"]."')") or die (mysql_error());

$conn = mysql_query("SELECT id FROM galleri WHERE date =
'".date("Y-m-j H:i:s")."' AND user_id = '".$rst["id"]."'") or die
(mysql_error());
$rs = mysql_fetch_array($conn);

if ($_FILES["picture"])
{
$picture = $_FILES["picture"]["tmp_name"];
$picture_name = $_FILES["picture"]["name"];

$picture2 = $_FILES["picture"]["name"];

$width = 100;
$height = 100;

list($width_orig, $height_orig) = getimagesize($picture2);

if ($width && ($width_orig < $height_orig)) {
$width = ($height / $height_orig) * $width_orig;
} else {
$height = ($width / $width_orig) * $height_orig;
}

$image_p = imagecreatetruecolor($width, $height);
$image = imagecreatefromjpeg($picture2);
imagecopyresampled($image_p, $image, 0, 0, 0, 0, $width, $height,
$width_orig, $height_orig);

if (eregi("(\.jpg)$", $picture_name))
{
copy($picture, "images/galleri/$rs[id].jpg");
copy($image_p, "images/galleri/thumb/$rs[id].jpg");

mysql_query("UPDATE galleri SET bnavn = '$rs[id].jpg'
WHERE id = '".$rs["id"]."'") or die (mysql_error());

}
}
}
}


Nogle der kan hjælpe mig med at løse problemet :-)? 



Dato : 27.09.2005, 19:30

Visninger : 1667

Points : 150

 

Lige meget, fandt ud af det :-)

Dato : 28.09.2005, 05:13

Godkendt svar af : Tomo  




Login for at skrive et indlg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund