Top
Phpuniverset logo
 
930 banner

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Fejl i login, forkert password hver gang

Fejl i login, forkert password hver gang


 

Fejl i login, forkert password hver gang

Dennis Munk Christensen  

Hver gang man prøver at logge ind skriver den blot forkert password selvom navn og
password findes i db her er koden:

<?php

require "config.php";
require 
"function.php";
include 
"head.php";
include 
"mainbody.php";

$login = &$HTTP_POST_VARS["login"];

if(empty(
$login)) {
    echo 
'Denne side kræver login adgang'; }
    else {

$brugernavn = &$HTTP_POST_VARS["brugernavn"];
$password md5(&$HTTP_POST_VARS["password"]);


if(empty(
$brugernavn) OR empty($password)) {
    echo 
'Et af felterne er tomme'; }    
    else {

mysql_connect($db_host$db_user$db_pass);
mysql_select_db($db_name);

$result_user mysql_query("select * from plaza_users where user_name = '$brugernavn'")
 or die (
mysql_error());
$result_pw mysql_query("select * from plaza_users where user_password = '$password'")
 or die (
mysql_error()); 

$array_user mysql_fetch_array($result_user); 
$array_pw mysql_fetch_array($result_pw); 


// PASSWORD KONTROL

if($array_user["brugernavn"] == $brugernavn AND $array_pw["password"] == $password) {
  echo 
'korrekt password';


else { 
  echo 
'forkert password';
}

}
}

include 
"bottom.php";
?>



Dato : 20.04.2006, 19:00

Visninger : 2257

Points : 20

 

er der slet ingen der ved hvad der er galt??????????

Dato : 23.04.2006, 16:21

Kommentar af : Dennis Munk Christensen  

 

<?php

require "config.php";
require 
"function.php";
include 
"head.php";
include 
"mainbody.php";

$login = &$HTTP_POST_VARS['login'];

if(empty(
$login)) {
    echo 
'Denne side kræver login adgang'; }
    else {

$brugernavn = &$HTTP_POST_VARS['brugernavn'];
$password md5(&$HTTP_POST_VARS['password']);


if(empty(
$brugernavn) OR empty($password)) {
    echo 
"Et af felterne er tomme"; }    
    else {

mysql_connect($db_host$db_user$db_pass);
mysql_select_db($db_name);

$result_user mysql_query("select * from plaza_users where user_name = '$brugernavn'")
or die (
mysql_error());
$result_pw mysql_query("select * from plaza_users where user_password = '$password'")
or die (
mysql_error());

$array_user mysql_fetch_array($result_user);
$array_pw mysql_fetch_array($result_pw);


// PASSWORD KONTROL

if($array_user['brugernavn'] == $brugernavn AND $array_pw["password"] == $password) {
  echo 
'korrekt password';
}

else {
  echo 
'forkert password';
}

}
}

include 
"bottom.php";
?> 

Det burde virke =)


Dato : 28.04.2006, 19:54

Kommentar af : Martin Nørgaard  

 

Hov, Har lige rettet lidt igen =)

<?php

require "config.php";
require 
"function.php";
include 
"head.php";
include 
"mainbody.php";

$login = &$HTTP_POST_VARS['login'];

if(empty(
$login)) {
    echo 
"Denne side kræver login adgang"; }
    else {

$brugernavn = &$HTTP_POST_VARS['brugernavn'];
$password md5(&$HTTP_POST_VARS['password']);


if(empty(
$brugernavn) OR empty($password)) {
    echo 
"Et af felterne er tomme"; }    
    else {

mysql_connect($db_host$db_user$db_pass);
mysql_select_db($db_name);

$result_user mysql_query("select * from plaza_users where user_name = '$brugernavn'")
or die (
mysql_error());
$result_pw mysql_query("select * from plaza_users where user_password = '$password'")
or die (
mysql_error());

$array_user mysql_fetch_array($result_user);
$array_pw mysql_fetch_array($result_pw);


// PASSWORD KONTROL

if($array_user['brugernavn'] == $brugernavn AND $array_pw['password'] == $password) {
  echo 
"korrekt password";
}

else {
  echo 
"forkert password";
}

}
}

include 
"bottom.php";
?> 


Dato : 28.04.2006, 19:56

Afvist svar af : Martin Nørgaard  

 

skriv evt koden om til noget i retning af
$row = mysql_query (select bla bla bla where $userpassw = 'password' AND $username =
'username);

$num_of_rows = num_rows($row)

if ($num_of_rows > 0){echo "login OK";}

osv

Knud


Dato : 29.04.2006, 22:42

Kommentar af : superkoen  

 

ingen af svarene virkede desværre... Ved matins sker det samme som før og ved knuds
forslag kan den ikke identificere num_rows funktionen...


Dato : 07.05.2006, 22:32

Kommentar af : Dennis Munk Christensen  

 

Knuds skal laves om til:

<?php

$row 
mysql_query (select bla bla bla where $userpassw 'password' AND $username =
'username); 

$num_of_rows = mysql_num_rows($row); 

if ($num_of_rows > 0){
  echo "login OK";


?>

men den skriver stadig forkert password...


Dato : 07.05.2006, 22:34

Kommentar af : Dennis Munk Christensen  

 

<?php 

$row 
mysql_query ("select bla bla bla where $userpassw = 'password' AND $username =
'username'"
); 

$num_of_rows mysql_num_rows($row); 

if (
$num_of_rows 0){ 
  echo 
"login OK"


?> 

men den skriver stadig forkert password... 


Dato : 07.05.2006, 22:36

Kommentar af : Dennis Munk Christensen  

 

Jeg er klar over at det er ved at være noget tid siden dette emne er oprettet, men det
skader jo ikke lige at smide et svar. Jeg håber det kan bruges :)

For det første bruger du en forældet måde at kalde http variabler på (jeg regner ikke
med at din host benytter PHP 3) og for det andet laver du dobbeltarbejde ved mange ting og
omskriver nogle http variabler til globals som man normalt ikke vil gøre.

Jeg har taget mig friheden at omskrive syntaksen og tilføje en brugernavns tjekker. En
ekstra ting jeg har bidt mærke i er at du ikke benytter dig af sessions for at gemme
login information i header'en, hvilket gør at det jo ikke bliver gemt når man logger
ind.

Dette burde virke:

<?php

require "config.php";
require 
"function.php";
include 
"head.php";
include 
"mainbody.php";

//Hvis formen ikke har posted name="login"
if($_POST['login'] == false)
{
    echo 
'Denne side kræver login adgang';
}
else
{
    
//Hvis brugernavnsfeltet eller pw feltet er tomme
    
if(empty($_POST['brugernavn']) OR empty($_POST['password']))
    {
        echo 
'Et af felterne er tomme';
    }
    else
    {
        
//Opretter forbindelse til SQL databasen
        
mysql_connect($db_host$db_user$db_pass);
        
mysql_select_db($db_name);
        
        
//Henter info fra databasen, hvor postede brugernavn er = user_name
        
$query mysql_query('SELECT * FROM plaza_users WHERE user_name =
\''
.$_POST['brugernavn'].'\' LIMIT 1') OR DIE(mysql_error());
        
//Tæller udhentede rows, hvis resultatet er 0 betyder det at ingen brugere med posted
brugernavn eksisterer
        $tael_brugere 
mysql_num_rows($query);
        if(
$tael_brugere == 0)
        {
            echo 
'Der eksisterer ingen bruger med indtastet brugernavn';
        }
        else
        {
            
//Laver et var array udfra query
            
$row mysql_fetch_array($query);
            
//Tjekker om posted pw i md5 krypteret form er det samme som user_password i queryen
            
if(md5($_POST['password']) != $row['user_password'])
            {
                echo 
'Forkert password';
            }
            else
            {
                echo 
'Korrekt password';
            }
        }
    }
}

include 
"bottom.php";
?>


Dato : 02.06.2006, 04:33

skrevet af : Gst  

 

Hej Gæst... tak for dit svar... jeg har endnu ikke fået det til at virke og heller ikke
denne gang... så konklusionen må være at det evt. er den forkerte fil som jeg leder
efter fejlen i... 


Dato : 03.06.2006, 12:34

Kommentar af : Dennis Munk Christensen  

 

den vil gerne skrive: "Der eksisterer ingen bruger med indtastet brugernavn" og "Forkert
Password" men den vil simpelthen ikke logge ind med korrekt password


Dato : 03.06.2006, 12:37

Kommentar af : Dennis Munk Christensen  

 

Her er formlen som bliver sendt videre til login-ok.php
<?php

<form method='POST' action='login-ok.php'>
    <
p align='center'>Brugernavn:<br>
    <
input type='text' name='brugernavn' size='15'></p>
    <
p align='center'>Kodeord:<br>
    <
input type='password' name='password' size='15'></p>
    <
p align='center'><input type='submit' value='Log Ind' name='login'></p>
</
form>

?>


Dato : 03.06.2006, 12:39

Kommentar af : Dennis Munk Christensen  

 

http://needclan.eu/index.php?page=forum&action=view&type=topic&id=9

Brug det script :) fungere


Dato : 26.11.2006, 23:21

Kommentar af : Thau  

 

Super!!!!! Tak for indlæget Thau... det virkede... :) hvis du lige poster det som et svar
kan du få point... 


Dato : 03.12.2006, 18:01

Kommentar af : Dennis Munk Christensen  

 

:)

Dato : 01.04.2007, 17:02

Godkendt svar af : Dennis Munk Christensen  

 

//tester lige noget... ikke et indlæg af relevans

<html>
<body>

<p>Lalalalalalalala... </p>
<p><a href="http://www.wupwup.com">Wup Wup</a></p>

</body>
</html>

<?

<html>
<
body>

<
p>Lalalalalalalala... </p>
<
p><a href="http://www.wupwup.com">Wup Wup</a></p>

</
body>
</
html>

?>


Dato : 15.10.2007, 00:25

Kommentar af : Dennis Munk Christensen  




Login for at skrive et indlg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund