Top
Phpuniverset logo
 
930 banner

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Warning: imagejpeg: unable to..

Warning: imagejpeg: unable to..


 

Warning: imagejpeg: unable to..

t n.  

Hvorfor den her fejl?

Warning: imagejpeg: unable to open '/home/xx/cgi-bin/xx/upload/7_ego3_lille.jpg' for
writing in E:\home\xx\xx\tilfoej_billede.phtml on line 88



Dato : 29.05.2003, 13:47

Visninger : 1899

Points : 20

 

kan vi ikke få noget mere info?
hvad er det som laver fejlen?
er det den rigtige sti?
kan vi få lov til at se scriptet?


Dato : 12.06.2003, 12:37

Kommentar af : Anders Andersson  

 

<textarea name="textarea" cols="40" rows="20">
$sti1 = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/cgi-bin/xxx/upload/";
$sti2 = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/cgi-bin/xxx/upload/thumbs/";

if (isset($upfile))
{
$upfile_name = ereg_replace (' ', '_' , $upfile_name) ;

$res12 = mysql_query("SELECT * FROM brugere where bruger_id = '$userid' ") or
die(mysql_error());
$row12 = mysql_fetch_array($res12);

$theid = $row12["bruger_id"]._.$upfile_name ;

$ressa = mysql_query("SELECT * FROM billeder where Billede = '$theid' ") or
die(mysql_error());
$rowsa = mysql_fetch_array($ressa);

$pictest = getimagesize ("$upfile");

if($pictest[2]!=2)
{
$content = $content . "<p><font color=red>Fejl! Billedet skal være af formatet
JPG/JPEG<br><br>
  <b>Løsning:</b><br><br>
  
  1. Konverter billedet.<BR>
  2. Vælg et andet billed.<BR></font>";
}
else
{               

if ($theid == $rowsa["Billede"])
  {
  $content = $content . "<p><font color=red>Der er allerede et billede med sammen navn på
onshore.dk.<br><br>
  <b>Løsning:</b><br><br>
  
  1. Omdøb filen.</font>";
  }
else
{    
            
    
    
            $pic1 = ImageCreateFromJPEG($upfile) ;
                       $sizeX = ImageSX($pic1);
                       $sizeY = ImageSY($pic1);
                                                                                    
                    
                    if ($sizeX > 480)
                    {
                                    
                      $newX = 480;
                      $modsize = $newX / $sizeX;
                     $newY = round($sizeY * $modsize);
                     $pic2 = imagecreatetruecolor($newX, $newY);
                       ImageCopyResampled($pic2,$pic1, 0,0, 0,0, $newX,$newY,
$sizeX,$sizeY);
                                           
                    ImageJPEG($pic2, $sti1.$theid, 85);               
                }
                else
                {
        
                ImageJPEG($pic1, $sti1.$theid, 99);
                }
                
                      $newX = 100;
                   $modsize = $newX / $sizeX;
                     $newY = round($sizeY * $modsize);
                     $pic2 = imagecreatetruecolor($newX, $newY);
                       ImageCopyResampled($pic2,$pic1, 0,0, 0,0, $newX,$newY,
$sizeX,$sizeY);
                       
                       
                    ImageJPEG($pic2, $sti2.$theid, 99);               
                
                ImageDestroy($pic1);



            mysql_query ("INSERT INTO billeder (Billede, Overskrift, bruger_id, Af, Dato)
VALUES ('$theid','$overskrift','$userid','$af',now())") or die(mysql_error());
            $content = $content . " <p>tilføjet<br><br><a href=com.phtml><img border=0
src=grafik/pilhoj.gif> Til oversigt</a><br><br><a href=edit_gallery.phtml>Se nuværende
billeder</a><br><br><a href=tilfoej_billede.phtml>Tilføej flere billeder</a>";
        }
    }
}


 


else
{

$content = $content . "

<form action=\"tilfoej_billede.phtml\" method=\"post\" enctype=\"multipart/form-data\">

<br>


<table width=450 border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
  <tr> 
    <td colspan=\"2\" height=\"20\">
      <p><b>Her kan du tilf&oslash;je et nyt billede som du s&aring; kan v&aelig;lge 
        n&aring;r du redigere siderne.</b><br><a href=edit_gallery.phtml>Se nuværende
billeder</a></p>
     
     <br><p><img border=0 src=grafik/pilhoj.gif> Det er meget vigtigt at der ikke er
mellemrum i de billeder du tilføjer. 
     <br><img border=0 src=grafik/pilhoj.gif> Hvis der er mellemrum så bliver billedet
ikke vist i galleriet.
     <br><img border=0 src=grafik/pilhoj.gif> Billedet du uploader skal være gif, jpg
eller png.
    <br><img border=0 src=grafik/pilhoj.gif> Billedet må max være 450 pixel
bredt.</p><br>
    
    </td>
  </tr>
    <tr> 
    <td width=130 height=\"20\"> 
      <p><b>Overskrift</b></p>
    </td>
    <td width=180 height=\"20\"> 
      <input type=text name=overskrift>
    </td>
  </tr>
  <tr> 
    <td width=130 height=\"20\"> 
      <p><b>Billede:</b> 
    </td>
    <td width=180 height=\"20\">
    <INPUT class=but TYPE=hidden name=MAX_FILE_SIZE value=99999999>
     <INPUT NAME=\"upfile\" TYPE=\"file\" size=30>
    </td>
  </tr>
  

  <tr> 
    <td width=130 height=\"20\"> 
      <p><b>Tilf&oslash;jet af:</b></p>
    </td>
    <td width=180 height=\"20\"> 
      <input type=text name=af>
    </td>
  </tr>
  <tr> 
    <td width=130>&nbsp;</td>
    <td width=180 align=\"left\" valign=\"top\"> 
  <input type=submit name=submit value=\"Tilføj billede\">
    </td>
  </tr>
</table>



</form>

<br><br><a href=com.phtml><img border=0 src=grafik/pilhoj.gif> Til oversigt</a>


";

}
</textarea>


Dato : 12.06.2003, 23:17

Kommentar af : t n.  

 

har fundet fejlen.

Dato : 13.04.2005, 12:22

Godkendt svar af : t n.  




Login for at skrive et indlg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund