Top
Phpuniverset logo
 
930 banner

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Hjælp til logind!

Hjælp til logind!


 

Hjælp til logind!

Milo  

Hej.
Jeg har oprettet en hjemmeside, hvor jeg vil have et kode-system ind. Altså sådan så
man kun skal skrive en kode (som jeg har givet til dem som må se siden), og når de så
har skrevet den rigtige kode, så kommer man ind til siden. Nogen der kan hjælpe?, eller
kender en kode man bare lige kan sætte ind på siden? s;

- Håber i vil svare..



Dato : 06.06.2009, 13:38

Visninger : 1688

Points : 200

 

Søger også log-in system, men ved ikke hvordan jeg for fat i en!

Dato : 11.06.2009, 21:56

Godkendt svar af : Kirstine  

 

Hvor meget forstand har du på et evt. programmeringssprog? :)

Dato : 12.06.2009, 13:45

Kommentar af : René  

 

Hmm..
Svært at sige (:
- Jeg har kun en smule forstand på php ..
Men du kan jo prøve :D, hvis du altså kan hjælpe mig :D


Dato : 12.06.2009, 13:55

Kommentar af : Milo  

 

* Har lavet en php kode kald den index.php
* uden mysql siden det ville fylde 3-4 sider og mange fejl
* Håber jeg hjælp. du kan skifte koden ved at skifte $pass="admin"; til for eksempel til
$pass="Milo"; eller sådan... (:




<?php

session_start
();

error_reporting(0);



$pass="admin";   //   Koden



$f=$_SERVER["PHP_SELF"];

$read=$_POST["file"];  

$password=$_POST["password"]; 

if(!empty(
$_GET["logout"]))

{

unset(
$_SESSION["password"][$f]);

header("Location: " $_SERVER["PHP_SELF"]);

exit();

}

if(isset(
$_SESSION["password"][$f]) AND $_SESSION["password"][$f]==true)

{

if(
$_GET['Files'] === 'Yes' 



die (
"<form action='$f' method='post' name='file'>Name<p><input type='text'
name='filename'></p>File type<p><input type='text' name='filetype'></p><p><input name='cr'
type='submit' value='Done'></p><a href='admin.php'>Home</a><P>List of
files:</p><P>
$thelist</p>");

}


}

if(isset(
$_SESSION["password"][$f]) AND $_SESSION["password"][$f]==true)

{

{




print 
"Hej, $pass<br><p><a href='?logout=1'>Logud</a></p>";


}
Else
print 
"<p>Logind</p><form action='' method='post' name='Form'>Kode<p><input
type='password' name='password'></p><p><input name='go' type='submit'
value='Logind'></p>"
;
{
}

if (isset(
$_POST['go']))

{

if (
strlen($password)<=0)

{

die(
"Skriv først en kode");

}


if(
trim($_POST["password"])==$pass)

{

    
$_SESSION["password"][$f]=true;

    
header("Location: " $_SERVER["PHP_SELF"]);

    exit();

    }

die(
"Koden er forkert! $user</form>");

{
    
}

}

?>


Dato : 24.01.2010, 14:59

Kommentar af : AlexOO  

 

* der er også den måde.. håber jeg hjælp (:



<?php
$password 
"admin";  // Max 10 bokstaver.

?>



<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>login</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<style type="text/css">
<!--
P { FONT-SIZE: 8pt; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Verdana, Tahoma, Arial}
TD { FONT-SIZE: 8pt; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Verdana, Tahoma, Arial}
-->
</style>


</head>
<body>



<?php 

print "<h2 align=\"center\">PHP Simple Password Protect</h2>";

if (isset(
$_POST["password"]) && ($_POST["password"]=="$password")) {
?>



<!-- START - Sæt din html kode her ind  som sal vises hvis kode er rigtigt-->




  <p align="center"><br><br><br>



  <b>Congratulations</b><br>you have gained access to the Protected and Secret Area!</p>





<!-- SLUT -->





<?php 
}
else
{
// Wrong password or no password entered display this message
if (isset($_POST['password']) || $password == "") {
  print 
"<p align=\"center\"><font color=\"red\"><b>Incorrect Password</b><br>Please enter
the correct password</font></p>"
;}
  print 
"<form method=\"post\"><p align=\"center\">Please enter your password for
access<br>"
;
  print 
"<input name=\"password\" type=\"password\" size=\"25\" maxlength=\"10\"><input
value=\"Login\" type=\"submit\"></p></form>"
;
}
  print 
"<br><br><p align=\"center\">Written by <a
href=\"http://www.stevedawson.com\">SteveDawson.com</a></p>"
;
?>


<BR>
</body>
</html>


Dato : 24.01.2010, 15:09

Kommentar af : AlexOO  

 

DU kan bruge den som jeg har lavet .. første / anbefaler mest

eller den jeg sendt fra " http://www.stevedawson.com "  (:


Dato : 24.01.2010, 15:11

Kommentar af : AlexOO  

 

Er det begge koder der skal sættes sammen, så de er på samme side? :)

Dato : 24.01.2010, 22:07

Kommentar af : Milo  

 

Nej 

Du kan bruge den første som jeg har lavet til dig - meget bedre

eller den anden som jeg har sendet til dig fra http://www.stevedawson.com - 

bare bruge den som du syntes er bedst til dig. 

(:


Dato : 25.01.2010, 14:13

Kommentar af : AlexOO  

 

Nej 

Du kan bruge den første som jeg har lavet til dig - meget bedre

eller den anden som jeg har sendet til dig fra http://www.stevedawson.com - 

bare bruge den som du syntes er bedst til dig. 

(:


Dato : 25.01.2010, 14:13

Kommentar af : AlexOO  

 

Jeg prøvede at sætte den øverste ind men den siger bare

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers
already sent by (output started at F:\HJEMMESIDER\CAMILLADN\NETHEST.WEP.DK\index.php:8) in
F:\HJEMMESIDER\CAMILLADN\NETHEST.WEP.DK\index.php on line 10

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter -
headers already sent (output started at
F:\HJEMMESIDER\CAMILLADN\NETHEST.WEP.DK\index.php:8) in
F:\HJEMMESIDER\CAMILLADN\NETHEST.WEP.DK\index.php on line 10

Logind
Kode
Og så en logind boks.


Dato : 25.01.2010, 15:11

Kommentar af : Milo  

 

* Når du sætte koden

Hvis filen nu hedder index.php
og inde i filen er der ingen ting altså

____________________

____________________

så skal du sætte koden øverst

sådan:

_______________________
<?php

session_start
();

error_reporting(0);

osv...

________________________


der skal ikke være noget over koden altså
:

er forkert..

_______________________

<html >


<?
php

session_start
();

error_reporting(0);

osv...

________________________



Dato : 25.01.2010, 15:49

Kommentar af : AlexOO  




Login for at skrive et indlg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund