Top
Phpuniverset logo
 
930 banner

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Redigering af tabel på hjemmeside

Redigering af tabel på hjemmeside


 

Redigering af tabel på hjemmeside

Mik Jensen  

Hej! Jeg har en lille simpel hjemmeside til mit fodbold hold. Der er et par tabeller på
siden med hvor mange kampe vi har spillet, hvor mange mål vi har scoret osv... De
tabeller kunne jeg godt tænke mig at kunne redigere direkte på hjemmesiden. Der skal
selvfølgelig være et password der skal trykkes inden det kan redigeres.
Er der nogen der kan hjælpe???



Dato : 15.04.2010, 18:59

Visninger : 1749

Points : 0

 

Sagtens! Hvis bare du gider uddybe det lidt. Hvilken type tabeller er det? Er det mySQL
tabeller eller tabeller i HTML? Og hvordan tilføjer du indhold m.m.?


Dato : 17.04.2010, 17:20

Kommentar af : Niels  

 

Det er tabeller i html.
klik ind og kig www.arush.dk de tabeller der er under Fc Arush

Jeg vil gerne ha lavet det sådan at der skal være en log ind knap hvor man via et
kodeord kan gå ind og redigere i tabellerne. F.eks. når vi har spillet en kamp kan jeg
gå ind direkte på siden gå ind og opdatere kampe spillet, mål scoret osv...
Jeg tilføjer indhold via dreamweaver, så det skal gøres på min egen computer... Det er
det jeg gerne vil undgå...


Dato : 18.04.2010, 19:04

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Altså, du vil gerne kunne indsætte data ind i en HTML-tabel gennem en formular på en
hjemmeside?

Jeg ville i et sådant tilfælde nok selv gøre dette gennem en database. Forstå mig
ret:
Du har data i MySQL(database).
Gennem PHP udtrækker du disse og lægger dem ind i tabellen.
På en adgangskodebeskyttet side tilføjer og fjerne jeg så data i databasen.(kan også
gøres i PHPmyAdmin) 

For at gøre det ovenstående, skal du have en database og kende et brugernavn plus
kodeord, som skal bruges til at trække data ud af databasen.

Har du adgang til en database, og ved du hvordan man forbinder gennem mysql_connect()?


Dato : 19.04.2010, 16:47

Godkendt svar af : Niels  

 

Ja jeg har en database og kender kodeordene og det hele. Jeg har prøvet at lave en
gæstebog og lidt forskelligt.
Jeg har bare ikke selv nok viden til at lave alle koderne selv. Har prøvet at lede efter
nogen der har lavet noget lignende det jeg gerne vil have, men har ik rigtig kunne finde
noget.


Dato : 20.04.2010, 10:55

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Ja, nu har jeg lavet lidt af det, men jeg vil lige optimere det lidt, før jeg sender det.

Dato : 20.04.2010, 17:50

Kommentar af : Niels  

 

Ja, nu har jeg lavet lidt af det, men jeg vil lige optimere det lidt, før jeg sender det.

Dato : 20.04.2010, 18:13

Kommentar af : Niels  

 

Ok super

Dato : 20.04.2010, 18:13

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Gem følgende som login.php i en mappe: (helst ikke hoved mappen)
<?php
if($_REQUEST['fejl'] == 'ja') echo "Du indtastede forkert data, prøv igen!";
?>
<form action="verify.php" method="post">
Navn: <input type="text" name="navn" /><br />
Kode: <input type="password" name="kode" /><br />
<input type="submit" value="submit" />
</form>

Dette er login siden, hvori man indtaster sine log ind data.


Dato : 20.04.2010, 18:39

skrevet af : Gst  

 

Efter dette, skal der laves en side kaldet verify.php:

<?php
//udskift disse med dit navn!!!!
$navn 'navn';
$kode 'kode';
session_start();
if(
$_POST['navn'] === $navn && $_POST['kode'] === $kode) {
  
$_SESSION['logget_ind'] = 'ja';
  
header("location: index.php");
} else {
session_destroy();
header("Location: login.php?fejl=ja");
}
?>

Her tjekker den om du har indtastet korrekt data, og sender brugeren tilbage til log ind
siden(login.php), hvis forkert kodeord og brugernavn, og ellers til index.php


Dato : 20.04.2010, 18:44

Kommentar af : Niels  

 

Efter dette, skal der laves en side kaldet head.php:

<?php
session_start
();
if(
$_REQUEST['log_ud'] == 'ja') {
    
$_SESSION['logget_ind'] = 'nej';
    
session_destroy();    
}

/*
Forbind til db.
Hvis funktionen returner NULL fuldføres en die() funktion 
(se 
*/

//Indtast dine db oplysninger
    
if(!@mysql_connect("localhost""username""pass")) die("Fejl i db forbindelsen");
    if(!@
mysql_select_db("db")) die("Fejl i db forbindelsen");

//Hvis der blev etableret forbindelse, vil scriptet fortsætte

function logged_in() {
    if(
$_SESSION['logget_ind'] === 'ja') {
        return 
true//værdien af $_SESSION['logget_ind'] blev sat i verify.php
    
}

    return 
false//else return falsk
}



$table "test_table"//ændrer denne, så den passer til det navn ønsker at tabellen
skal have.

if(!@
mysql_query("CREATE TABLE IF NOT EXISTS $table(
    id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, 
    PRIMARY KEY(id),
    navn VARCHAR(60), 
    kampe INT, 
    maal INT, 
    gule_kort INT, 
    roed_kort INT, 
    skylder INT)"
)) die("Fejl i forsøget på at oprette en tabel!");  

    if(!
logged_in()) header("Location: login.php"); 
?>

Dette her er siden, som bestemmer om brugeren skal kunne se og tilføje indhold i
tabellen. Denne vil blive inkluderet på alle de andre sider.


Dato : 20.04.2010, 18:48

Kommentar af : Niels  

 

Indholdet til index.php:
<?php include("head.php"); ?>
<a href='?log_ud=ja'>Log ud</a>
<table>
 <tr>
  <th>Navn:</th>
  <th>Kampe:</th>
  <th>Mål:</th>
  <th>Gult kort:</th>
  <th>Rødt kort:</th>
  <th>Skylder i bødekassen</th>
 </tr>
<?php 
 
$result 
mysql_query("SELECT * FROM $table");  

while(
$row mysql_fetch_array($result)) {
    echo 
"<tr><td>"
    echo 
$row['navn'];
    echo 
"</td><td>"
    echo 
$row['kampe'];
    echo 
"</td><td>"
    echo 
$row['maal'];
    echo 
"</td><td>";
    echo 
$row['gule_kort'];
    echo 
"</td><td>"
    echo 
$row['roed_kort'];
    echo 
"</td><td>";                  
    echo 
$row['skylder'];
    echo 
"</td></tr>"

?>
</table> 
<form action="add.php" method="post">
<?php 
$i 
1
while(
$i mysql_num_fields($result)) 

  
$meta mysql_fetch_field($result,$i); 
  echo 
$meta->name ": <input type='text' name='" $meta->name "_table' /><br />"
  
$i++; 

?>
<input type="submit" value="send" />
</form>
Her på siden tilføjer og ser du indholdet af tabellen


Dato : 20.04.2010, 18:51

Kommentar af : Niels  

 

Indholdet af add.php:
<?php
include("head.php");
$navn_table $_POST['navn_table'];
$kampe_table $_POST['kampe_table'];
$maal_table $_POST['maal_table'];
$gule_table $_POST['gule_table'];
$roed_table $_POST['roed_table'];
$skylder_table $_POST['skylder_table'];

//tilføj til database
mysql_query("INSERT INTO $table (navn, kampe, maal, gule_kort, roed_kort, skylder)
VALUES('
$navn_table', '$kampe_table', '$maal_table', '$gule_kort_table',
'
$roed_kort_table', '$skylder_table') ");  
header("Location: index.php");

?>
Her tilføjes data til tabellen


Dato : 20.04.2010, 18:52

Kommentar af : Niels  

 

Du behøver ikke selv lave en tabel, blot indtast navnet på tabellen i head.php i
variablen $table og "execute" siden.

Jeg ville gerne have gjort det muligt, at ændre på tabellens data, men jeg tror jeg gør
det i morgen i stedet.


Dato : 20.04.2010, 18:55

Kommentar af : Niels  

 

Jeg har sat det hele ind på siden nu i en mappe der hedder tabel og har fået login til
at virke, men når jeg har trykket koden rigtig og den skal gå ind på index så kommer
denne besked...
Parse error: syntax error, unexpected T_IF in
/mounted-storage/home106b/sub003/sc63506-WQDN/arush.dk/tabel/head.php on line 33
Jeg har ikke ændret noget i den linie...


Dato : 21.04.2010, 10:59

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Jeg har sat det hele ind på siden nu i en mappe der hedder tabel og har fået login til
at virke, men når jeg har trykket koden rigtig og den skal gå ind på index så kommer
denne besked...
Parse error: syntax error, unexpected T_IF in
/mounted-storage/home106b/sub003/sc63506-WQDN/arush.dk/tabel/head.php on line 33
Jeg har ikke ændret noget i den linie...


Dato : 21.04.2010, 11:48

skrevet af : Gst  

 

Prøv at fjerne kommentaren lige før linje 33, og se om det virker

Udskift $table = "test_table"; //ændrer denne, så den passer til det navn ønsker at
tabellen skal have.

Med $table = "test_table";


Dato : 21.04.2010, 16:42

Kommentar af : Niels  

 

ny head.php bliver altså:
<?php


session_start
();
if(
$_REQUEST['log_ud'] == 'ja') {
    
$_SESSION['logget_ind'] = 'nej';
    
session_destroy();    
}

/*
Forbind til db.
Hvis funktionen returner NULL fuldføres en die() funktion 
(se 
*/
    
if(!@mysql_connect("localhost""itdumcom_niels""1&L8wBke=2p;")) die("Fejl i db
forbindelsen"
);
    if(!@
mysql_select_db("itdumcom_data")) die("Fejl i db forbindelsen");

//Hvis der blev etableret forbindelse, vil scriptet fortsætte

function logged_in() {
    if(
$_SESSION['logget_ind'] === 'ja') {
        return 
true;
    }

    return 
false;
}


$table "test_table"//udskift med ønsket tabelnavn
if(!@mysql_query("CREATE TABLE IF NOT EXISTS $table(
    id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, 
    PRIMARY KEY(id),
    navn VARCHAR(60), 
    kampe INT, 
    maal INT, 
    gule_kort INT, 
    roed_kort INT, 
    skylder INT)"
)) die("Fejl i forsøget på at oprette en tabel!");  

    if(!
logged_in()) header("Location: login.php");
?>


Dato : 21.04.2010, 16:45

Kommentar af : Niels  

 

Ups, jeg kom vist til at inkludere mySQL info.
Jeg har nu ændret mine passwords, bare for en sikkerheds skyld


Dato : 21.04.2010, 16:58

Kommentar af : Niels  

 

He he ja det er nok en god ide...

Den tabel jeg laver når jeg har logget ind er den kun derinde?
Kan man ikke gøre sådan så at når jeg logger ind så kan jeg redigere den tabel som
allerede er på siden, så man ikke skal logge ind for at se tabellen...


Dato : 21.04.2010, 17:15

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Du kan bruge tabellen, hvor du end ønsker det.
Bare indsæt følgende, der hvor du ønsker, at placere den:

<?php
    mysql_connect
("localhost""bruger""kode");
    
mysql_select_db("database");

$table "test_table"//udskift navnet med navnet på din tabel
?>
    <table> 
 <tr> 
  <th>Navn:</th> 
  <th>Kampe:</th> 
  <th>Mål:</th> 
  <th>Gult kort:</th> 
  <th>Rødt kort:</th> 
  <th>Skylder i bødekassen</th> 
 </tr> 
<?php  
  
$result 
mysql_query("SELECT * FROM $table");   

while(
$row mysql_fetch_array($result)) { 
    echo 
"<tr><td>";  
    echo 
$row['navn']; 
    echo 
"</td><td>";  
    echo 
$row['kampe']; 
    echo 
"</td><td>";  
    echo 
$row['maal']; 
    echo 
"</td><td>"
    echo 
$row['gule_kort']; 
    echo 
"</td><td>";  
    echo 
$row['roed_kort']; 
    echo 
"</td><td>";                   
    echo 
$row['skylder']; 
    echo 
"</td></tr>";  
}  
?> 
</table> 

For at bruge den skal du blot udfylde dine db informationer og navnet på din tabel
foroven


Dato : 21.04.2010, 17:25

Kommentar af : Niels  

 

Når jeg trykker send kommer denne besked...
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at
/mounted-storage/home106b/sub003/sc63506-WQDN/arush.dk/tabel/head.php:42) in
/mounted-storage/home106b/sub003/sc63506-WQDN/arush.dk/tabel/add.php on line 14


Dato : 21.04.2010, 17:35

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Prøv med denne add.php i stedet:
<?php
include("head.php");
$navn_table $_POST['navn_table'];
$kampe_table $_POST['kampe_table'];
$maal_table $_POST['maal_table'];
$gule_table $_POST['gule_table'];
$roed_table $_POST['roed_table'];
$skylder_table $_POST['skylder_table'];

//tilføj til database
mysql_query("INSERT INTO test_table (navn, kampe, maal, gule_kort, roed_kort, skylder)
VALUES('
$navn_table', '$kampe_table', '$maal_table', '$gule_kort_table',
'
$roed_kort_table', '$skylder_table') ");  

?>
<body onload="location.replace('index.php')">


Dato : 21.04.2010, 17:45

Kommentar af : Niels  

 

Når jeg trykker send så sker der ik noget... Før da der kom den der besked kunne den
lave nogen linier selv om den lavede beskeden, men navnet kom ikke frem og uanset hvilke
tal jeg skrev så kom der kun 0 frem...


Dato : 21.04.2010, 17:51

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Prøv at gøre følgende:
slet tabellen
og udskift head.php med følgende:


<?php


session_start
();
if(
$_REQUEST['log_ud'] == 'ja') {
    
$_SESSION['logget_ind'] = 'nej';
    
session_destroy();    
}

/*
Forbind til db.
Hvis funktionen returner NULL fuldføres en die() funktion 
(se 
*/
    
if(!@mysql_connect("localhost""""")) die("Fejl i db forbindelsen");
    if(!@
mysql_select_db("")) die("Fejl i db forbindelsen");

//Hvis der blev etableret forbindelse, vil scriptet fortsætte

function logged_in() {
    if(
$_SESSION['logget_ind'] === 'ja') {
        return 
true;
    }

    return 
false;
}


$table "test_table"//ændrer denne, så den passer til du ønsker at den skal være.

if(!@mysql_query("CREATE TABLE IF NOT EXISTS $table(
    id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, 
    PRIMARY KEY(id),
    navn VARCHAR(30), 
    kampe VARCHAR(30), 
    maal VARCHAR(30), 
    gule_kort VARCHAR(30), 
    roed_kort VARCHAR(30), 
    skylder VARCHAR(30))"
)) die("Fejl i forsøget på at oprette en tabel!");  

    if(!
logged_in()) header("Location: login.php");
?> 


Dato : 21.04.2010, 18:01

Kommentar af : Niels  

 

Ny add.php:
<?php
include("head.php");
$navn_table $_POST['navn_table'];
$kampe_table $_POST['kampe_table'];
$maal_table $_POST['maal_table'];
$gule_table $_POST['gule_kort_table'];
$roed_table $_POST['roed_kort_table'];
$skylder_table $_POST['skylder_table'];

//tilføj til database
mysql_query("INSERT INTO $table (navn, kampe, maal, gule_kort, roed_kort, skylder)
VALUES('
$navn_table', '$kampe_table', '$maal_table', '$gule_table', '$roed_table',
'
$skylder_table') ");  

?>
<body onload="location.replace('index.php')">


Dato : 21.04.2010, 18:06

Kommentar af : Niels  

 

Jeg arbejder på et system, således at man kan ændre på tabellens data direkte. Har du
løst problemet, og kommer der ingen advarsler?


Dato : 21.04.2010, 18:18

Kommentar af : Niels  

 

Der kommer ingen advarsler nu, men der kommer stadig ikke navnet frem i tabellen og der
kommer kun 0 frem uanset hvilket tal jeg trykker ind.


Dato : 21.04.2010, 18:58

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Ny index.php:
<?php
if(!@include("head.php")) die("Kunne ikke inkludere head.php!");


?>
<a href='?log_ud=ja'>Log ud</a>

<table>
 <tr>
  <th>Navn:</th>
  <th>Kampe:</th>
  <th>Mål:</th>
  <th>Gult kort:</th>
  <th>Rødt kort:</th>
  <th>Skylder i bødekassen</th>
 </tr>
<?php 
 
$result 
mysql_query("SELECT * FROM $table");  

while(
$row mysql_fetch_array($result)) {

    echo 
"<form action='change.php?id=" $row['id'] . "' method='post'><tr><td><input
type='text' name='navn' value='"
$row['navn'] . "' /></td>\n";
    echo 
"<td><input type='text' name='kampe' value='"$row['kampe'] . "' /></td>\n";
    echo 
"<td><input type='text' name='maal' value='"$row['maal'] . "' /></td>\n";
    echo 
"<td><input type='text' name='gule_kort' value='"$row['gule_kort'] . "'
/></td>\n"
;
    echo 
"<td><input type='text' name='roed_kort' value='"$row['roed_kort'] . "'
/></td>\n"
;    
    echo 
"<td><input type='text' name='skylder' value='"$row['skylder'] . "'
/></td><td><input type='submit' value='send' /></td> </tr></form>\n"
;

}
?>
</table> 
</form>
<h1>Tilføj ny række</h1>
<form action="add.php" method="post">
<?php 
$i 
1
while(
$i mysql_num_fields($result)) 

  
$meta mysql_fetch_field($result,$i); 
  echo 
$meta->name ": <input type='text' name='" $meta->name "_table' /><br />"
  
$i++; 

?>
<input type="submit" value="send" />
</form>


Dato : 21.04.2010, 19:04

Kommentar af : Niels  

 

change.php:

<?php
include("head.php");

if(!
$_REQUEST['id']) exit("Fejl i adressen. Adressen skal ende med et id=");

$id $_REQUEST['id'];
$navn $_POST['navn'];
$kampe $_POST['kampe'];
$maal $_POST['maal'];
$gule $_POST['gule_kort'];
$roed $_POST['roed_kort'];
$skylder $_POST['skylder'];

    
mysql_query("UPDATE $table SET navn='$navn' WHERE id='$id'");
    
mysql_query("UPDATE $table SET kampe='$kampe' WHERE id='$id'");
    
mysql_query("UPDATE $table SET maal='$maal' WHERE id='$id'");
    
mysql_query("UPDATE $table SET gule_kort='$gule' WHERE id='$id'");
    
mysql_query("UPDATE $table SET roed_kort='$roed' WHERE id='$id'");
    
mysql_query("UPDATE $table SET skylder='$skylder' WHERE id='$id'");

    
header("Location: index.php");
?>


Dato : 21.04.2010, 19:04

Kommentar af : Niels  

 

Bedre nu?

Dato : 21.04.2010, 19:05

Kommentar af : Niels  

 

Yes det ser ud til at virke nu, men hvordan kan jeg så få det til at se ud som den tabel
jeg har på siden?


Dato : 21.04.2010, 19:11

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Den viser forresten heller ikke ø i navnet når det vises på siden!!!

Dato : 21.04.2010, 19:24

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Er du sikker?


Dato : 21.04.2010, 19:42

Kommentar af : Niels  

 

Ja den viser sådan en lille firkant i stedet for ø'erne...

Dato : 21.04.2010, 19:55

Kommentar af : Mik Jensen  

 

I stedet for at skrive det på tastaturet, så brug www.html.dk/dokumentation/tegn/ til at
finde ud af, hvad koden for ø er i HTML.
Skriv derfor &oslash; i stedet for ø


Dato : 21.04.2010, 20:08

Kommentar af : Niels  

 

Perfekt nu virker det som det skal, men jeg vil bare gerne ha det ligner lidt den anden
tabel jeg har...


Dato : 21.04.2010, 20:17

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Hvad med det her:?
<?php

    
if(!@mysql_connect("localhost""""")) die("Fejl i db forbindelsen");
    if(!@
mysql_select_db("")) die("Fejl i db forbindelsen");

$table "test_table"//udskift navnet med navnet på din tabel
?>
<style type="text/css">
td img {
    display: block;
    color: #000;
}
#apDiv1 {
    position:absolute;
    left:342px;
    top:300px;
    width:136px;
    height:255px;
    z-index:1;
}
#apDiv2 {
    position:absolute;
    width:200px;
    height:115px;
    z-index:2;
    left: 428px;
    top: 281px;
}
.style22 {color: #FFFFFF; font-size: x-large; }
.style23 {font-size: x-large}
.style5 {color: #FFFFFF}
.center {
    text-align: center;
}
.left {
    text-align: left;
}
body,td,th {
    color: #FFF;
}
.small {
    font-size: small;
}
</style>

<table id="spillerliste" width="100%" border="0" align="center">
        <tr align="center" bgcolor="#000000" class="style5">
          <td width="13%" align="left" class="style5"><strong>Navn:</strong></td>
          <td width="11%" align="center"><div align="center">
            <div align="center"><strong>Kampe:</strong></div>
          </div></td>
          <td width="8%" align="center"><div align="center">
            <div align="center"><strong>Mål:</strong></div>
          </div></td>
          <td width="13%" align="center"><div align="center">
            <div align="center"><strong>Gult kort:</strong></div>
          </div></td>
          <td width="13%" align="center"><div align="center">
            <div align="center"><strong>Rødt kort:</strong></div>
          </div></td>
          <td width="23%" align="center"><div align="center">
            <div align="center"><strong>Skylder i bødekassen</strong></div>
          </div></td>
      </tr>
      
<?php  
  
$result 
mysql_query("SELECT * FROM $table");   
$r 1;
while(
$row mysql_fetch_array($result)) { 
    if(
$r) { 
    echo 
'<tr align="center" bgcolor="#666666" class="style5" style="color: #FFF">';
    
$r 0;
    } else {
    echo 
'<tr align="center" bgcolor="#000000" class="style5" style="color: #FFF">';
    
$r 1;
    } 
    echo 
'<td>';  
    echo 
$row['navn']; 
    echo 
"</td><td>";  
    echo 
$row['kampe']; 
    echo 
"</td><td>";  
    echo 
$row['maal']; 
    echo 
"</td><td>"
    echo 
$row['gule_kort']; 
    echo 
"</td><td>";  
    echo 
$row['roed_kort']; 
    echo 
"</td><td>";                   
    echo 
$row['skylder']; 
    echo 
"</td></tr>";  
}  
?> 
</table> 




Dato : 21.04.2010, 20:34

Kommentar af : Niels  

 

Lige præcis... Det er helt perfekt nu!!!

Nu hvor hvor vi alligevel er i gang med det her, så kunne jeg godt tænkte mig at få sat
en topscoreliste op som selv opdaterer når jeg redigerer spillerlisten. Altså den skal
sætte navn og mål scoret i den rigtige rækkefølge sådan her automatisk...
Topscorerliste:
Allan 4
Sune 2
osv... kan det lade sig gøre?


Dato : 21.04.2010, 20:51

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Er dette bedre?:
<?php

    
if(!@mysql_connect("localhost""""")) die("Fejl i db forbindelsen");
    if(!@
mysql_select_db("")) die("Fejl i db forbindelsen");

$table "test_table"//udskift navnet med navnet på din tabel
?>
<style type="text/css">
td img {
    display: block;
    color: #000;
}
#apDiv1 {
    position:absolute;
    left:342px;
    top:300px;
    width:136px;
    height:255px;
    z-index:1;
}
#apDiv2 {
    position:absolute;
    width:200px;
    height:115px;
    z-index:2;
    left: 428px;
    top: 281px;
}
.style22 {color: #FFFFFF; font-size: x-large; }
.style23 {font-size: x-large}
.style5 {color: #FFFFFF}
.center {
    text-align: center;
}
.left {
    text-align: left;
}
body,td,th {
    color: #FFF;
}
.small {
    font-size: small;
}
</style>

<table id="spillerliste" width="100%" border="0" align="center">
        <tr align="center" bgcolor="#000000" class="style5">
          <td width="13%" align="left" class="style5"><strong>Navn:</strong></td>
          <td width="11%" align="center"><div align="center">
            <div align="center"><strong>Kampe:</strong></div>
          </div></td>
          <td width="8%" align="center"><div align="center">
            <div align="center"><strong>Mål:</strong></div>
          </div></td>
          <td width="13%" align="center"><div align="center">
            <div align="center"><strong>Gult kort:</strong></div>
          </div></td>
          <td width="13%" align="center"><div align="center">
            <div align="center"><strong>Rødt kort:</strong></div>
          </div></td>
          <td width="23%" align="center"><div align="center">
            <div align="center"><strong>Skylder i bødekassen</strong></div>
          </div></td>
      </tr>
      
<?php  
  
$result 
mysql_query("SELECT * FROM $table ORDER BY maal DESC");   
$r 1;
while(
$row mysql_fetch_array($result)) { 
    if(
$r) { 
    echo 
'<tr align="center" bgcolor="#666666" class="style5" style="color: #FFF">';
    
$r 0;
    } else {
    echo 
'<tr align="center" bgcolor="#000000" class="style5" style="color: #FFF">';
    
$r 1;
    } 
    echo 
'<td>';  
    echo 
$row['navn']; 
    echo 
"</td><td>";  
    echo 
$row['kampe']; 
    echo 
"</td><td>";  
    echo 
$row['maal']; 
    echo 
"</td><td>"
    echo 
$row['gule_kort']; 
    echo 
"</td><td>";  
    echo 
$row['roed_kort']; 
    echo 
"</td><td>";                   
    echo 
$row['skylder']; 
    echo 
"</td></tr>";  
}  
?> 
</table> 


Dato : 22.04.2010, 15:19

Kommentar af : Niels  

 

Forskellen i ovenstående er linjen $result = mysql_query("SELECT * FROM $table ORDER BY
maal DESC");   


Dato : 22.04.2010, 15:29

Kommentar af : Niels  

 

Yes det er kanon, men jeg hvis jeg gerne vil have at den kun skal vise navn og mål
scoret. Så jeg har 2 tabeller en spillerliste og en topscoreliste!


Dato : 22.04.2010, 19:20

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Jeg har prøvet at slette lidt i koderne og er kommet frem til det her... Se
www.arush.dk/test.php
Ved bare ikke hvordan jeg får slettet de tomme bokse


Dato : 22.04.2010, 19:23

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Denne kode skulle gerne frembringer en tabel, som kun viser navn og antal mål, er det
dét, du mener?
<?php

    
if(!@mysql_connect("localhost""""")) die("Fejl i db forbindelsen");
    if(!@
mysql_select_db("")) die("Fejl i db forbindelsen");

$table "test_table"//udskift navnet med navnet på din tabel
?>
<style type="text/css">
td img {
    display: block;
    color: #000;
}
#apDiv1 {
    position:absolute;
    left:342px;
    top:300px;
    width:136px;
    height:255px;
    z-index:1;
}
#apDiv2 {
    position:absolute;
    width:200px;
    height:115px;
    z-index:2;
    left: 428px;
    top: 281px;
}
.style22 {color: #FFFFFF; font-size: x-large; }
.style23 {font-size: x-large}
.style5 {color: #FFFFFF}
.center {
    text-align: center;
}
.left {
    text-align: left;
}
body,td,th {
    color: #FFF;
}
.small {
    font-size: small;
}
</style>

<table id="spillerliste" width="100%" border="0" align="center">
        <tr align="center" bgcolor="#000000" class="style5">
          <td width="13%" align="left" class="style5"><strong>Navn:</strong></td>
          <td width="8%" align="center"><div align="center">
            <div align="center"><strong>Mål:</strong></div>
          </td>
      </tr>
      
<?php  
  
$result 
mysql_query("SELECT * FROM $table ORDER BY maal DESC");   
$r 1;
while(
$row mysql_fetch_array($result)) { 
    if(
$r) { 
    echo 
'<tr align="center" bgcolor="#666666" class="style5" style="color: #FFF">';
    
$r 0;
    } else {
    echo 
'<tr align="center" bgcolor="#000000" class="style5" style="color: #FFF">';
    
$r 1;
    } 
    echo 
'<td>';  
    echo 
$row['navn']; 
    echo 
"</td><td>";  
    echo 
$row['maal']; 
    echo 
"</td></tr>";  
}  
?> 
</table> 


Dato : 22.04.2010, 19:26

Kommentar af : Niels  

 

De tomme bokse er der, fordi du har glemt at slette et <td> ved slutningen af hver række.

Dato : 22.04.2010, 19:31

Kommentar af : Niels  

 

Yes nu er det som det skal være... Mange tak for hjælpen!!!

Dato : 22.04.2010, 19:39

Kommentar af : Mik Jensen  

 

Tak i lige måde.
Skulle det være en anden gang.


Dato : 22.04.2010, 19:42

Kommentar af : Niels  




Login for at skrive et indlg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund