Top
Phpuniverset logo
 

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

PHP bog shop

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql opret bruger

opret bruger


 

opret bruger

alexander  

Hej jeg har kastet mig ud i og prøve på at lave et login system. Men går kold i den del
hvor man skal oprette sig.  

Mit problem er: jeg kan ikke få min side til og sende data til mere end 6 tabeller ad
gangen min html kode som jeg sender fra virker ok. Da jeg har prøvet og ændre i php koden 

$password=$_POST['password']; til
$by=$_POST['by'];
det virker fint men det er bare som om jeg ikke kan tilføje/sende data til mere end 6
tabeller 


 // Get values from form
$username=$_POST['username'];
$password=$_POST['password'];
$email=$_POST['email'];
$kont=$_POST['kont'];
$tlf=$_POST['tlf'];
$post=$_POST['post'];


// Insert data into mysql
$sql="INSERT INTO $tbl_name(username, password, email, kont, tlf, post)VALUES('$username',
'$password', '$email', '$kont', '$tlf', '$post')";
$result=mysql_query($sql);

$cvr=$_POST['cvr'];
$sql="INSERT INTO $tbl_name(cvr)VALUES('$cvr')";
$result=mysql_query($sql);
// if successfully insert data into database, displays message "Successful".
if($result){
echo "Successful";
echo "<BR>";
echo "<a href=''>Back to main page</a>";
}

else {
echo "ERROR";
}

// close connection
mysql_close();
?>



Dato : 17.01.2011, 08:48

Visninger : 2231

Points : 50

 

jeg har fået lavet en fejl i mit spørgsmål koden, det har jeg ikke med 2 gange

$cvr=$_POST['cvr'];
$sql="INSERT INTO $tbl_name(cvr)VALUES('$cvr')";
$result=mysql_query($sql);


Dato : 17.01.2011, 11:53

Kommentar af : alexander  

 

Problemet er sikkert at du prøver på at sætte data ind i tablen der hedder by.

by er et reseveret ord, f.eks. bruger mysql "ORDER BY", til at sortere ting. Derfor
misforstår din efterspørgsel hvad du mener når du bruger BY. 


Dato : 19.01.2011, 19:56

Kommentar af : neknum  

 

:-) sådan det var der for.. nu virker det 

Dato : 19.01.2011, 20:57

Kommentar af : alexander  




Login for at skrive et indlæg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

© Copyright 2000 Propelcom Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund