Top
Phpuniverset logo
 
930 banner

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Url

Url


 

Url

Don_G  

Hey

Jeg har tit undret mig over hvordan folk bygger deres website op når der i adresse linien
fks. står:

http:\www.jubii.dk

Det sidste tal kunne evt. være et bruger id så det må på en eller anden måde dannes
dynamisk. Men jeg tror ikke på at der bliver oprettet foldere til hver ny bruger, så er
der nogen som har en anelse til hvordan dette gøres?

Links til artikler, løsninger, forumbesvarelser osv. er yderest velkomne.

/Don_G



Dato : 26.05.2004, 00:50

Visninger : 1499

Points : 100

 

Tjek this:

http://www.phpuniverset.dk/show_artikels.phtml?ArtikelID=24


Dato : 26.05.2004, 12:21

Svar af : t n.  

 

okey, den har jeg lige set på. Forskellen er dog at der på dit eksempel står et
filnavn. Det skal der ikke gøre på det som jeg vil have den til.

Et andet eksempel er:
http://www.vaerebrogolf.dk

der er filnavnene også nogle mystiske nogle. Hvordan laves sådan noget? er det severen
som skal sættes specielt op eller?


Dato : 26.05.2004, 17:40

Kommentar af : Don_G  

 

Så skal du bruge htacces metoden.

Tror bare på vaerebrogolf.dk at de har valgt . isteder for / som seperator


Dato : 26.05.2004, 18:19

Kommentar af : t n.  

 

okey, den har jeg lige set på. Forskellen er dog at der på dit eksempel står et
filnavn. Det skal der ikke gøre på det som jeg vil have den til.

Et andet eksempel er:
http://www.vaerebrogolf.dk

der er filnavnene også nogle mystiske nogle. Hvordan laves sådan noget? er det severen
som skal sættes specielt op eller?


Dato : 26.05.2004, 19:46

Kommentar af : Don_G  

 

den skriver 2 gange... mystisk...

Du skriver htaccess metoden? hvad er det for éen?


Dato : 26.05.2004, 19:47

Kommentar af : Don_G  

 

fundet en løsning? hvis gider du så ikke at lukke spørgmålet ved at godkende et svar.
bare god skik. du kan selv give et svar og godkende det hvis der ikke er nogen som er
kommet med et svar.


Dato : 13.04.2005, 11:55

Kommentar af : t n.  




Login for at skrive et indlg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund