Top
Phpuniverset logo
 
930 banner

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Mailliste - der sker intet

Mailliste - der sker intet


 

Mailliste - der sker intet

Martinp  

Hej

Jeg har en mailliste baseret på den,
som findes her:

http://www.phpuniverset.dk/show_source.phtml?script_id=41

Den fungerer fint nok på mit eget webhotel:

http://www.detour.dk/mailliste/mailliste.php

Men jeg skal have den op på en hjemmeside hos www.b-one.dk.
Når jeg lægger den og tester den,
sker der INTET - der kommer hverken statusmeddelse eller resultater i databasen.

Jeg skulle mene, at forbindelsen til databasen er i orden.

Håber nogen kan hjælpe.

På forhånd tak.

Hilsen Martin



Dato : 08.09.2004, 23:51

Visninger : 1503

Points : 80

 

Har det noget med Safe Mode at gøre ?

Jeg får ingen fejlbeskeder.

/Martin


Dato : 09.09.2004, 01:13

Kommentar af : Martinp  

 

Det er fordi at der er safe-mode på b-one. De har ikke sat globale variabler til. Tror
dette her løser dit problem.
koden her skal indsættes aller-allerøverst i scriptet. scriptet skal starte med denne
kode.

<?php
extract
($_GETEXTR_SKIP); // Sætter globale variabler til
extract($_POSTEXTR_SKIP); // Sætter globale variabler til
?>

Mvh. Peter


Dato : 21.10.2004, 18:18

Kommentar af : Peter hoj  

 

ja peter har ret. brug Surftown.dk istedet de har global var = on og man kan tilføje nye
php extensions etc.. + serverne er helt fine


Dato : 21.10.2004, 18:38

Kommentar af : t n.  

 

Tak for svarene til jer begge.
Det var de globale variabler, der var problemet.

Jeg definerede variablerne for at løse problemet, men kan man bare skrive:


<?php
extract
($_GETEXTR_SKIP); // Sætter globale variabler til
extract($_POSTEXTR_SKIP); // Sætter globale variabler til
?>

som Peter skriver ?

Tak.

Hilsen Martin


Dato : 22.10.2004, 15:35

Kommentar af : Martinp  

 

>Peter

Poster du et svar?
- så lukker jeg.

Hilsen Martin 



Dato : 27.10.2004, 22:26

Kommentar af : Martinp  

 

Ja du har f.eks

<?php
extract
($_GETEXTR_SKIP); // Sætter globale variabler til
extract($_POSTEXTR_SKIP); // Sætter globale variabler til
?>
<html></html> -koden der
<?php
resten af php koden her
?>


Dato : 28.10.2004, 10:52

Kommentar af : Peter hoj  

 

> Peter

Det er super.

Poster du et svar, så du kan få points?

/Martin


Dato : 28.10.2004, 11:15

Kommentar af : Martinp  

 

Ja du har f.eks

<?php
extract
($_GETEXTR_SKIP); // Sætter globale variabler til
extract($_POSTEXTR_SKIP); // Sætter globale variabler til
?>
<html></html> -koden der
<?php
resten af php koden her
?>
 

Svar postet


Dato : 28.10.2004, 20:21

Godkendt svar af : Peter hoj  




Login for at skrive et indlg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund