Top
Phpuniverset logo
 
930 banner

INDHOLD

Forside

Script libary

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Grafik

Html

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Flash

Søgemaskiner

Windows

C / C++


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Forside Forum PHP, mysql Problemer med afstemning

Problemer med afstemning


 

Problemer med afstemning

mikkel  

Hey! mit problem er følgende. Jeg har fået følgende script fra udvikleren.dk, men det
virker ikke og jeg kan ik finde ud af hva fejlen er:

<?php

$dbtable_polls 
"polls";
$dbtable_pollvotes "pollvotes";
$cookieprefix "mypoll";
$redirectto "http://www.mikkelsite.tk";

if(
$_POST[do_vote] and $_POST[pid] and $_POST[vid]) {
    
CastVote($_POST[pid], $_POST[vid]);
}

function 
HaveVoted($pid) {
    global 
$cookieprefix;
    if((
$_COOKIE[$cookieprefix."vote".$pid]) AND ($_COOKIE[$cookieprefix."poll".$pid] ==
$pid)) {
        return 
true;
    } else {
        return 
false;
    }
}

function 
CastVote($pid$vote) {
    global 
$dbtable_pollvotes; global $cookieprefix; global $redirectto;
    if(
HaveVoted($pid) != true) {    
        
$addvote mysql_query("insert into $dbtable_pollvotes (pollid, vote) values
('
$pid','$vote')");
        
setcookie($cookieprefix."vote".$pid$votetime()+999999999);
        
setcookie($cookieprefix."poll".$pid$pidtime()+999999999);    
        
header("location: $redirectto");
    }
}

function 
ShowPoll($pid) {
    global 
$dbtable_polls;
    
$query mysql_query("select * from $dbtable_polls where id='$pid'");
    if(
mysql_num_rows($query) > 0)
    {
        
$q stripslashes(mysql_result($query0"question"));
        
$num mysql_result($query0"numofanswers");
        
$kode .= "<div class="pollquestion">$q</div>";
        
$kode .= "<form action="$_SERVER[PHP_SELF]" method="post">";
        
$i 1;
        while(
$i != $num+1) {
            
$a stripslashes(mysql_result($query0"answer".$i));
            
$kode .= "<div class="pollanswer"><input type="radio" name="vid" value="$i"
/>
$a</div>";
            
$i++;
        }
        
$kode .= "<input type="hidden" name="pid" value="$pid" />";
        
$kode .= "<br /><input type="submit" name="do_vote" value=" Stem " class="button"
/>"
;
        
$kode .= "</form>";
    }
return 
$kode;        


function 
ShowResults($pid) {
    global 
$dbtable_polls;    global $dbtable_pollvotes;
    
$query mysql_query("select * from $dbtable_polls where id='$pid'");
        
$q stripslashes(mysql_result($query0"question"));
        
$num mysql_result($query0"numofanswers");
        
$kode .= "<div class="pollquestion">$q</div>";
            
$votesquery mysql_query("select count(id) from $dbtable_pollvotes where
pollid='
$pid'");
            
$totalvotes mysql_result($votesquery00);
        
$i 1;
        
$kode .= "<table style="width95%;" class="text">";
        while(
$i != $num+1) {
            
$a stripslashes(mysql_result($query0"answer".$i));
            
$resultquery mysql_query("select count(id) from $dbtable_pollvotes
 where pollid='
$pid' and vote='$i'");
                
$votes mysql_result($resultquery00);
                if(
$votes 0) {
                    
$average round(100 $votes $totalvotes2); 
                } else {
                    
$average "0";
                }
            
$kode .= "<tr>";
            
$kode .= "<td colspan="2"><div class="pollanswer">$a:</div></td>";    
            
$kode .= "</tr><tr>";        
            
$kode .= "<td style="width75%;"><span class="pollbar" style="width:
$average%;"></td>";
            
$kode .= "<td></span>  <span style="text-alignrightfont-weight:
bold;">$average%</span></td>";
            
$kode .= "</tr>";            
            
$i++;
        }
        
$kode .= "</table>";
        
$kode .= "<br /><div style="text-aligncenter;">Stemmer i alt:<br
/><b>
$totalvotes</b></div>";
return 
$kode;
};

?>



Dato : 11.12.2004, 20:11

Visninger : 2208

Points : 90

 

ville være en rart tin at vide, hvad der går galt.

fejl meddelse eller hvad?


Dato : 11.12.2004, 21:19

Kommentar af : t n.  

 

aaarh ja.. heh glemte det lige... den siger at der er parse error in line 38

Dato : 11.12.2004, 21:44

Kommentar af : mikkel  

 

Prøv det her:

<?php

$dbtable_polls 
"polls";
$dbtable_pollvotes "pollvotes";
$cookieprefix "mypoll";
$redirectto "http://www.mikkelsite.tk";

if(
$_POST[do_vote] and $_POST[pid] and $_POST[vid]) {
    
CastVote($_POST[pid], $_POST[vid]);
}

function 
HaveVoted($pid) {
    global 
$cookieprefix;
    if((
$_COOKIE[$cookieprefix."vote".$pid]) AND ($_COOKIE[$cookieprefix."poll".$pid] ==
$pid)) {
        return 
true;
    } else {
        return 
false;
    }
}

function 
CastVote($pid$vote) {
    global 
$dbtable_pollvotes; global $cookieprefix; global $redirectto;
    if(
HaveVoted($pid) != true) {    
        
$addvote mysql_query("insert into $dbtable_pollvotes (pollid, vote) values
('
$pid','$vote')");
        
setcookie($cookieprefix."vote".$pid$votetime()+999999999);
        
setcookie($cookieprefix."poll".$pid$pidtime()+999999999);    
        
header("location: $redirectto");
    }
}

function 
ShowPoll($pid) {
    global 
$dbtable_polls;
    
$query mysql_query("select * from $dbtable_polls where id='$pid'");
    if(
mysql_num_rows($query) > 0)
    {
        
$q stripslashes(mysql_result($query0"question"));
        
$num mysql_result($query0"numofanswers");
        
$kode "<div class=\"pollquestion\">$q</div>";
        
$kode "<form action=\"$_SERVER[PHP_SELF]\" method=\"post\">";
        
$i 1;
        while(
$i != $num+1) {
            
$a stripslashes(mysql_result($query0"answer".$i));
            
$kode "<div class=\"pollanswer\"><input type=\"radio\" name=\"vid\"
value=\"
$i\" />$a</div>";
            
$i++;
        }
        
$kode "<input type=\"hidden\" name=\"pid\" value=\"$pid\">";
        
$kode "<br /><input type=\"submit\" name=\"do_vote\" value=\" - Stem - \"
class=\"button\" />"
;
        
$kode "</form>";
    }
return 
$kode;        
}

function 
ShowResults($pid) {
    global 
$dbtable_polls;    global $dbtable_pollvotes;
    
$query mysql_query("select * from $dbtable_polls where id='$pid'");
        
$q stripslashes(mysql_result($query0"question"));
        
$num mysql_result($query0"numofanswers");
        
$kode "<div class=\"pollquestion\">$q</div>";
            
$votesquery mysql_query("select count(id) from $dbtable_pollvotes where
pollid='
$pid'");
            
$totalvotes mysql_result($votesquery00);
        
$i 1;
        
$kode "<table style=\"width: 95%;\" class=\"text\">";
        while(
$i != $num+1) {
            
$a stripslashes(mysql_result($query0"answer".$i));
            
$resultquery mysql_query("select count(id) from $dbtable_pollvotes
where pollid='
$pid' and vote='$i'");
                
$votes mysql_result($resultquery00);
                if(
$votes 0) {
                    
$average round(100 $votes $totalvotes2);
                } else {
                    
$average "0";
                }
            
$kode "<tr>";
            
$kode "<td colspan=\"2\"><div class=\"pollanswer\">$a:</div></td>";    
            
$kode "</tr><tr>";        
            
$kode "<td style=\"width: 75%;\"><span class=\"pollbar\" style=\"width:
$average%;\"></td>";
            
$kode "<td></span>  <span style=\"text-align: right; font-weight:
bold;\">
$average%</span></td>";
            
$kode "</tr>";            
            
$i++;
        }
        
$kode "</table>";
        
$kode "<br /><div style=\"text-align: center;\">Stemmer i alt:<br
/><b>
$totalvotes</b></div>";
return 
$kode;
};

?> 


Dato : 11.12.2004, 22:09

Godkendt svar af : t n.  

 

Virker det nu eller hvad?

Dato : 12.12.2004, 22:09

Kommentar af : t n.  

 

jep.. mange tak!
Håber ik du har ventet længe på et svar, har haft problemer med internettet


Dato : 18.12.2004, 17:51

Kommentar af : mikkel  

 

fundet en løsning? hvis gider du så ikke at lukke spørgmålet ved at godkende et svar.
bare god skik. du kan selv give et svar og godkende det hvis der ikke er nogen som er
kommet med et svar.


Dato : 13.04.2005, 12:00

Kommentar af : t n.  

 

Du skal lige tilføje nogle backslashes ved dine HTML atributer - ellers tror PHP jo at du
lukker dens kommando.


Dato : 01.05.2005, 21:10

Kommentar af : Jesper Juul  




Login for at skrive et indlg :



   Brugernavn

Password
 

+ Opret en ny Bruger, Klik her

+ Glemt brugernavn/password

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk

Bund