Hvordan man laver grafik til sin hjemmeside?

 

Hej php venner.

Denne artikel skal handle om hvordan man laver grafik. Og er primært tilknyttet og oprettet til nybegyndere som ikke aner noget som helst om grafik. Og til alle jer som ved lidt om grafik; Denne artikel vil nok lyde lidt tam i jeres øre, da det ikke ligefrem en "proffer," har særlig meget behov for, at læse.
Men lad os da endelig komme igang:

Hvordan starter jeg?

Når du starter med og lave grafik til din hjemmeside, så er det nok klogest, at du færst og fremmest overvejer dine farver på sidén med stor omhu, da at grafik er noget som folk lægger meget mærke til sammen med designet. Så du skal først overveje hvilket farver vil du gerne have på din side, du kan få hvilken som helst farve du vil, du kan ikke få mere end én farve og du skal vælge en passende farve til din tekst på siden.
Og et ekstra lille tip fra mig er: Brug altid lyse farver, da brugere for det meste synes, at mørke farver, er for kedelige.

Når det er gjort?

Jo altså, når du starter med og lave din hjemmeside, skal du jo som bekendt først lige lave den oblikatoriske <head>, men lige derefter skal du starte med er det jo bekendt at du skal starte med og lave den kode der hedder <body>, men hvis du gerne vil bruge grafik, skal du starte med denne kode:

<body bgcolor='(koden får hvilken farve du vil have)' text= '(Koden til hvilken farve din tekst skal være)'> 


Men, så er det hvad koderne er, og det vil jeg fortælle jer alle sammen herinde, ihvert fald de mest simple som jeg 100%vi anbefale.
Koderne er:

Rød farve er:

 #FF0033 


Grøn farve:

 #99FF00 


blå farve:

 #3366FF 


Hvis at folk er interesseret i, at vide mere omkring hvilket slags farver i vil have, så vil jeg meget kraftigt anbefale denne hjemmeside, som har et passende farveskema som man kan gøre godt af: http://www.izzii.dk/viewpage.php?page_id=6

Håber i kan bruge det til noget!

Skrevet af: | Dato : 2007-11-11 16:4 | Lst : 10719 gange