PHP er et kraftfuldt værktøj?

 

PHP, en af de mest kraftfulde server side web-teknologi, der breder sig i web-udvikling cirkel som en skovbrand. Du kan finde billioner af PHP websider via internettet.
PHP udvikler sig fra C-sprog, og giver samme funktionalitet som C.
Den store fordel af PHP i forhold til andre web-udvikling teknologier er, at det er let at lære, nem at administrere og levere hurtig udvikling.
PHP blev oprindelig oprettet af Rasmus Lerdorf i 1995 og har været i konstant udvikling lige siden.
PHP: Hypertext Preprocessor er en meget anvendt, scriting sprog, der oprindeligt var designet til web-udvikling til at producere dynamiske websider. Til dette formål, PHP kode er indlejret i HTML-kilden dokument og fortolket af en web-server med en PHP-processor modul, som genererer den webside dokument. Som en generel formål programmeringssprog, er PHP kode behandles af en tolk ansøgning i kommando-linje-tilstand, der udfører den ønskede operativsystem operationer og producerer programmets output på sin standard output-kanal. Det kan også fungere som en grafisk applikation. PHP er tilgængelig som en processor for de fleste moderne webservere og som standalone tolk på de fleste operativsystemer og platforme.

du er velkommen til at dele dine tanker om PHP og andre web TECHNOLGIES du vil.Skrevet af: | Dato : 2010-02-13 16:1 | Lst : 4398 gange