Top
Phpuniverset logo
 
BANNER 930

INDHOLD

Forside

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

C / C++

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Flash

Grafik

HTML

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Søgemaskiner

Windows


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Begynderens Guide til C++ ("01")

Forside Kategori C / C++ Begynderens Guide til C++ ("01")
 
( Du kan gøre alt med c++ som at lave spil, programmer, virus etc..) Først download: eclipse for c / c++ Fra: http://www.eclipse.org/downloads/packages/eclipse-ide-cc-developers/galileor Så : download og install " MinGW " Fra : http://www.mingw.org/ "Som er meget vigtigt til at eclipse skal virke" efter at alt er klar: klik på start så højreklik på "Computer" og valg Egenskaber. så klik på "Avancerede systemindstillinger" valg så "Miljøvariabler" så find "Path" i Systemvariabler og ikke Brugervariabler. klik på den og sæt den ;C:\MinGW\bin til sidst. klik så ok og alt er klar. du kan også download : Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition efter alt er klart øv dig på den kode: #include // Så vi kan brug string #include // Så c++ pakke virker #include Så Standard ting virker using namespace std; // Så koden ved hvor den starter int main() { // Vores Box MessageBox(0, "Hej der!", "Info", MB_OK); // Slet filenavn.txt remove("filenavn.txt"); Return 0; }


Skrevet af: AlexOO | Dato : 2010-03-15 19:5 | Læst : 5306 gange | Print

Din kommentar og karakter til artiklen

Din karakter:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Kommentar:

Log ind for at give en karakter og kommentar.

Kommentarer og karakterer til artiklen

 


1/10

"Selv hvis jeg ikke kendte til C++ så kunne du ikke kalde mig noob fordi JavaScript og C++ er 2 fuldkommen forskellige ting. For det første er JavaScript sjovt nok et scripting language hvor C++ er et programming language. For det andet bruges de i forskellige sammenhænge. Hvis jeg nu bare ville udvikle hjemmesider så behøver jeg jo ikke at vide noget om C++ så hvordan kan man være noob bare pga. det? Nu har jeg så interesse for begge dele så jo jeg ved godt noget om C++. Jeg ville også sagtens kunne lave Apps til iPhone eller Windows, men Windows er bare skod og bruger ikke iPhone eller lign. så hvorfor skulle jeg gøre det? I det mindste er jeg ikke den som tror han har nok erfaring til at have 10/10 i alle sprog, lol. Det er dig der er en ynkelig noob."

Nicklas Smed | 03.07.2010, 20:28

 


10/10

"jeg tror ikke engang du kender til c++ sikkert bare en slags noob som ikke kender andet end JavaScript - "

AlexOO | 29.06.2010, 23:23

 


1/10

"Uuuh, jamen så må jeg da tage hatten af for dig. Hold da helt op hvor er du epic fordi du har udviklet apps til iPhone og Windows. Du er da for lam. Du skulle hellere skrive tutorials om dit eget "programming language" så vi kan se om det overhovedet er et programmeringssprog eller om det bare er ligesom JavaScript som det jo nok er."

Nicklas Smed | 22.06.2010, 17:49

 


10/10

"du skal ikke prøv at fortælle mig noget om c++ jeg kender. jeg ved meget mere end du aner. jeg har udviklet apps med c++ til iphone og windows nu nok. måske vil du lære om macros, functions, static library osv.. men det skriver jeg snart om"

AlexOO | 08.06.2010, 16:30

 


1/10

"Du er ikke den skarpeste kniv i skuffen kan jeg se. Ja hvor tror du? Det er den her jeg skriver kommentaren til så tror du ikke der var en mulighed for at det kunne være denne? Og jeg mener ikke du har kopieret en anden artikel fuldkommen ordret, men det er om det fuldkommen samme. Og siden du ikke har forstået noget af det jeg skriver til dig så må jeg jo skære det ud i pap. Lav artikler om noget som du selv har lavet og ikke selv har lært via en eller anden guide."

Nicklas Smed | 02.06.2010, 00:56

 


10/10

"Hvor har jeg brugt andres tutorials ?? eller er det bare noget som du skal sige til alle?"

AlexOO | 01.06.2010, 00:50

 


1/10

"Hvis du gerne vil lære andre om C++ kunne det være du skulle lade være med bare at kopiere de 1000 andre tutorials der ligger på nettet. Nu kan jeg godt se at du har kaldt det for "Begynderens Guide", men lad være med at lave artikler medmindre det er om noget brugbart og som man ikke kan finde som det første link ved at søge på Google. Er der nogle nybegyndere herinde som gerne vil lære noget ordentligt så vil jeg henvise til http://www.learncpp.com/"

Nicklas Smed | 24.05.2010, 16:28

 


5/10

"Hvorfor er det nyttigt at lave viruses? Du får det til at lyde som noget attraktivt, som man som programmør skal stræbe efter. Du mangler noget beskrivelse efter: "du kan også download : Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition" Hvad skal filen hedde, hvordan skal jeg køre den m.m.? Hvad med at starte med noget mere basalt?"

Niels | 17.04.2010, 17:37

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

FORUM

Nyeste forum indlæg:

PHP/Opencart import module

Opencart/php import modul hjælp

Lækkert kontor / kontorfællesskab i Helsingør

Opdatering af PHP

Vurdering af hjemmeside

Nyeste forum svar :

Vurdering af hjemmeside

Lækkert kontor / kontorfællesskab i Helsingør

Android programmering

Joomla som CMS

Grafik problemer

 

MEDLEM

LOGIN ER IKKE MULIGT, MENS VI LAVER NYT SITE
 

NYHEDSBREV

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder om nye scripts og tips samt om mange andre nye tiltag på Phpuniverset.dk


 

Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk -

Bund