Top
Phpuniverset logo
 
BANNER 930

INDHOLD

Forside

Job annoncer

Tips og Tricks

Konkurrence

Downloads

Dokumenter

Forum

Online udviklere


ARTIKLER

C / C++

CSS

Diverse

E-handel / annoncer

Flash

Grafik

HTML

Internet

Javascript

Linux

PHP/MySQL

Programmer

Søgemaskiner

Windows


INFO

Information

Annoncering

Kontakt

Antivirus til Mac

Forside Kategori Programmer Antivirus til Mac
 

I mange år er der gået rygter om, at det ikke er muligt at hacke et Apple produkt. Dette er en skrøne, selvom produkterne på sin vis har nogle funktioner, der gør dem sværere for hackere at få adgang til end andre produkter. Et produkt som Mac er dog i lige så stor farezone for at blive hacket og få virus, som en almindelig computer er. Derfor er det vigtigt, at du gør dit bedste for at beskytte din Mac og de data og filer, som den indeholder. I den følgende artikel vil du blive klogere på, hvad du kan gøre for at beskytte din Mac, blandt andet med antivirus.

Mange potentielle trusler

Mac står overfor lige så mange trusler, som den almindelige Windows-computer. Den ser sig ikke fri for sådan noget som virusser, malwares, ransomware og andre ondsindede trusler. Malware er en betegnelse, der dækker over ondsindede og skadelige softwares, alt imens ransomware er en metode, som hackere bruger til at låse dine filer på computeren, så du ikke kan få adgang til dem. Efterfølgende vil hackeren kræve en løsesum, før han eller hun vil låse op for filerne igen. Pas på med at betale løsesummen. Du risikerer, at hackeren nægter at give dig koden og stedet forsøger at presse flere penge ud af dig. Omvendt, hvis du ikke betaler, kan du næsten være sikker på, at du ikke ser din data igen, medmindre du forsøger at opsøge en IT-ekspert.

Vælg et godt program

Eftersom din Mac står overfor mange potentielle trusler, er der vigtigt, at du vælger et godt antivirusprogram til denne, som formår at beskytte på bedste vis. Sørg for at vælge et anerkendt og populært antivirusprogram som f.eks. BullGuard Internet Security. Disse er som regel de bedste programmer til at varetage din computers sikkerhed. De gode programmer vil som regel koste lidt, men det skal ikke afholde dig fra at investere i det. De penge, du kaster i programmet, vil nemlig give dig den bedst tænkelige sikkerhed.

Undgå gratisprogrammerne

Selvom det kan være fristende at vælge et af de mange gratis antivirusprogrammer, der florerer rundt på nettet, skal du altid styre uden om dem. Det er nemlig de færreste af gratisprogrammerne, der overhovedet gavner din Mac. I mange tilfælde vil disse programmer i stedet gøre din Mac mere udsat. Lad derfor være med at lade dig friste.

Tak ja til opdateringerne

De anerkendte og bedste antivirusprogrammer til Mac vil bede dig om at opdatere ofte. Lad være med at se dig sur på dette, da disse opdateringer kun er til for din sikkerhed. Jo oftere et program bliver opdateret, jo bedre er det næsten. Grunden til dette er, at programmet er i konstant udvikling, og derfor vil der sammen med opdateringerne også blive lukket for nyopdagede sikkerhedshuller og lignende. Med et antivirusprogram til Mac mindsker du risikoen for, at dine data bliver taget, misbrugt eller slettet.Skrevet af: t n. | Dato : 2018-11-20 | Læst : 35 gange | Print

Din kommentar og karakter til artiklen

Din karakter:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Kommentar:

Log ind for at give en karakter og kommentar.

Kommentarer og karakterer til artiklen

 

Send Artikel/anmeldelse til: phpuni@phpuniverset.dk

Tilbage til oversigt

FORUM

Nyeste forum indlæg:

PHP/Opencart import module

Opencart/php import modul hjælp

Lækkert kontor / kontorfællesskab i Helsingør

Opdatering af PHP

Vurdering af hjemmeside

Nyeste forum svar :

Vurdering af hjemmeside

Lækkert kontor / kontorfællesskab i Helsingør

Android programmering

Joomla som CMS

Grafik problemer

 

MEDLEM

LOGIN ER IKKE MULIGT, MENS VI LAVER NYT SITE
 

NYHEDSBREV

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder om nye scripts og tips samt om mange andre nye tiltag på Phpuniverset.dk


 

Phpuniverset's politik om personlige oplysninger, artikler & Koder Phpuniverset er optimeret til Mozilla 1024 * 768 Phpuniverset version: 3.0 beta
Webhost : Ignesco.dk -

Bund